Schilder- en stucwerk

Schilder- en stucwerk

U kunt voor verschillende diensten m.b.t. stucwerk bij Avisbouw terecht. Wij staan voor u klaar om uw bedrijfsruimte, buitengevel, winkelruimte en woonruimte te voorzien van prachtig en goed stucwerk.

stuc2

Hieronder staan onze diensten beschreven:

  • Binnen en buitenwerkzaamheden Binnen – Wanden pleisteren, behang- en sausklaar. Het voor smeren met gips voor (sierpleister of granol) om plafonds glad te pleisteren. Buiten – Wanden sausklaar maken, wanden met een structuur, zoals schuurwerk (grof of een fijne structuur) en herstel werkzaamheden.
  • Sierpleister Verkrijgbaar in allerlei kleuren, wanden afwerken met bepaalde millimeter korrel, zoals 1 mm, 1,5 mm, 2 mm etc…. Voor binnen en buiten.
  • Schuurwerk Plafond of wanden afwerken met een motief erin, soort vegen! U kunt kiezen uit (fijn/grof/1lijn/kriskras) motief.
  • Schilderen (Indien het stucwerk door het aannemersbedrijf “Avisbouw” is aangebracht) Wanden en/of plafond een kleur geven. Het afwerken van het stucwerk (sauzen van wanden en/of plafonds van bestaand werk, zoals spuitwerk, sierpleister en/of gladde muren).
  • Spuitwerk Wanden en plafonds spuiten met een structuur. (Vaak is het zo dat bij nieuwbouw woningen de wanden en plafonds, zo standaard worden opgeleverd!)